Service en onderhoud

Maak gebruik van de beste service-mogelijkheden die u kunt krijgen.20161024_191409 Bij De Groot Tweewielers & Tuinmachines krijgt u de beste service. Is dit iets voor u?
Een fietsverzekering verzekert uw fiets tegen diefstal en/of schade. Waarom zou u ervoor kiezen om een fietsverzekering af te sluiten? Welke soorten fietsverzekeringen zijn er eigenlijk? Antwoorden op deze vragen kunt u hieronder

Waarom een fietsverzekering?

U heeft een nieuwe fiets aangeschaft en mogelijk de fiets aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Een goede investering, omdat u jarenlang duurzaam kunt genieten van uw persoonlijke transportmiddel. U zou helaas niet de eerste zijn van wie de nieuw gekochte fiets wordt gestolen, of wordt beschadigd door calamiteiten. U bent dan weer terug bij af en het kost wederom veel geld om je fiets weer in nieuwstaat terug te brengen. Een fietsverzekering kan daarom een goede keuze zijn. U bent dan verzekerd tegen diefstal en soms ook tegen schade. Dit hangt echter af van de dekking waar u voor kiest. Het is ook mogelijk om een verzekering elektrische fiets af te sluiten.

Wat vergoedt een fietsverzekering?

Een fietsverzekering keert een vergoeding uit als uw fiets is gestolen. U krijgt het aankoopbedrag volledig terug. Dit aankoopbedrag is van tevoren vastgesteld en hiermee is de hoogte van de premie bepaald. Met bepaalde dekkingen krijgt u ook schade aan uw fiets vergoedt. Het bedrag dat u dan vergoedt krijgt, is het bedrag dat u kwijt bent aan reparatiekosten. Als de fiets niet meer te repareren is, krijgt u de aanschafkosten terug van de verzekeringsmaatschappij. Als u uw fiets verzekeren wilt, moet u er wel voor zorgen dat uw fiets goed beveiligd is. Door de aankoopbonnen van sloten te bewaren, kunt u laten zien dat uw fiets goed beveiligd is. U kunt bij sommige verzekeraars korting krijgen door uw fiets op een bepaalde manier te beveiligen.

Welke soorten fietsverzekeringen zijn er?

Er zijn meerdere soorten fietsverzekeringen. U kunt uw fiets verzekeren tegen diefstal, maar u kunt ook een fietsverzekering afsluiten tegen diefstal en schade. Daarnaast zijn er ook fietsverzekeringen speciaal voor de mountainbike, de racefiets, de kinderfiets en de elektrische fiets. Welke fietsverzekering het beste bij u past, kunt u het beste bepalen door bij ons op de zaak in Heeten langs te komen. Wij zullen u laten zien welke fietsverzekering met bijbehorende premies het best bij u past.